Meillä oli tossa viime torstaina agilitykisat, tai siis oltiin mölleilemässä. Meidän rata meni muuten ihan hyvin, paitsi että Emäntä yritti etuilla ja sen takia tippu yks rima ja sitte en muka osunu puomin kontaktille. Aika oli kyllä ihan nopea, mutta virheet pudotti meidät neljänsiksi. Emäntä bongas mun muutaman kuvan Henna Suihkon kuvablogista, joten alla olevat ovat hänen ottamiaan

Tullaan tullaan, ku keritään

Vitsin kivaa!

Lauantaina meidän Emännällä oli tylsää, joten se laitto kaverilleen viestiä ja me lähdettiin illalla agilitaamaan. Harjotukset meni oikein hyvin, paitsi että mä en saanu koko aikaa tehdä jotain, ku siel oli valkoset Iines ja Nemo ja meidän Emäntä "pinko" niidenkin kanssa. Musta oli tavallaan hienoa, että Nelli painatteli menemään niitä esteitä ku viimistä päivää. Ehkä se meidän Emäntä oikeesti alkaa kohta munkin kanssa koventamaan vauhtia, ku huomaa, että Nellin kaa on mentävä täysii! 

Torstana ollaan menossa siis me kaikki, myös Nelli, möllikisoihin. Ja nää kisat ois sitte Nellin ihan ekat. Toivottavast mä saan olla näkemässä sitä ähellystä siellä kentällä!

-Miisa-