Kyllä, pitkän pohdinnan jälkeen päätin muuttaa blogimme nimen hieman persoonallisemmaksi (uusi blogipohja ei kyllä vääntämällä vääntämisenkään jälkeen onnistunut). Blogimme kulkee nyt nimellä

Paukkuarka Pinkoja & Pusutteleva Pirttihirmu 

Miksikö sitten juuri tämä nimi? Halusin, että blogi olisi persoonallinen ja mietin millälailla voisin koiriani kuvailla. Ensimmäinen päätös oli se, että kuvailevat sanat alkaisivat peellä, pee niinkuin parson tietenkin!

Miisan nimestä Paukkuarka Pinkoja: Miisa on hieman paukkuarka, kun kotona tipahtaa jotain lattialle neitimme säpsähtää ja pinkoja nimi tulee siitä, että neidissä on sitä vauhtia, etenkin agilityssä kun ohjaaja laittaa tossua toisen eteen.

Nellin nimestä Pusutteleva Pirttihirmu: selvääkin selvempi nimi valinta meidän neidille. Nelli pusuttelee aina, jos siihen antaa vain mahdollisuuden ja pirttihirmu tämä nuori neiti todellakin on käskyjä satelee niin Miisalle kuin vieraillekkin ihmisille.

 

Mitäpä meille kuuluu? Miisa aloitti viikko sitten juoksut ja lievää masennusta on havaittavissa. Nelli sen sijaan tappoi eilen pikkulinnun. Minä en siis saannutkaan sijoitukseen luolakoiraa vaan lintukoiran. Onneksi Nelli ymmärtää käskyn IRTI, joka eilen karjahti mukavasti ilmoille, kun huomasin neidin syöksyn linnun perään.

Viikon päästä sunnuntaina on Kotkan Ruusu näyttely, jonne olen molempien koirien kanssa lähdössä, joten sitä odotellessa...